Thumbnail Image

Laia Oller

Horizontes Corporis

Sovint els records se’ns barregen a la nostra ment, creant-ne de nous. Records formats per elements, tant naturals com artificials, que per qualsevol motiu es queden gravats a la nostra memòria, oblidant el seu context inicial. Aquesta sèrie és un elogi al cos humà, en concret al cos femení, la línia del qual crea nous horitzons imaginaris, impossibles de veure amb els nostres propis ulls. És un viatge cap a nous indrets, llocs coneguts i desconeguts, que conviden a la calma i originen noves maneres de mirar i entendre la realitat que ens envolta.

www.laiaoller.com

2 comentaris a l'entrada: Laia Oller

  1. Lola diu:

    En mi opinion ceo que los recuerdos bonitos hay que conservarlos en una parte del corazon, en un cofrecito, para poder disfrutar de ellos cuando uno quiera.Y los malos recuerdon tirarlos al naire para que se los lleve.

  2. Lola diu:

    En mi opinion ceo que los recuerdos bonitos hay que conservarlos en una parte del corazon, en un cofrecito, para poder disfrutar de ellos cuando uno quiera.Y los malos recuerdon tirarlos al aire para que se los lleve.