Thumbnail Image

Yevgeniya Valla

Ежедневный спектакль (La performance diària)

“Ежедневный спектакль” (La perfomance diària), mostra els diferents estats d’ànim i emocions per on transita una mateixa persona al llarg d’un dia: malenconia, frustració, llibertat, passió i tristesa.

El color, la música i el ball són llenguatges que influeixen i fins i tot modifiquen el nostre comportament. L’origen de la present obra parteix de combinar aquests tres principis. La percepció del color reflecteix els sentiments i la música és un mitjà de transició per a mostrar els estats d’ànim. El ball, com a conseqüència i final, evidència la pròpia expressivitat del cos humà.

geniava@gmail.com

Una comentari en l'entrada: Yevgeniya Valla

  1. ПАПА diu:

    Доню , мы просто уверены что будет что посмотреть, жаль что не можем быть рядом физически с тобой у этой красоты, но как всегда мы душой и сердцем с тобой, радуемся и восхищаемся тобой и твоими достижениями, маленькими и большими.Удачи тебе родная.