Thumbnail Image

Ivet Oller

Connexions

La meva obra en qüestió sorgeix a partir de donar forma a escrits propis que descriuen les meves reflexions més profundes, idees i pensaments. És l’evolució i materialització; la culminació d’un dels meus interessos constatats a les anotacions prèvies, els textos en sí, estèticament. Ho faig mostrant i destacant allò que no està escrit, el que hi ha dins la pròpia ment i darrere els apunts; resseguint els espais en blanc que hi ha entre les paraules i saltant d’una frase a la de sota successivament, pel camí més fàcil, el que la vista copsa d’entrada, deixo que flueixi; de manera que el dibuix resultant passa entre les paraules encerclant-les i sense esborrar-ne cap, però sense ser-hi presents; formant camins diferents i exclusius determinats per cada tipologia de text.

soclaivet@hotmail.com

Una comentari en l'entrada: Ivet Oller

  1. pepo diu:

    és xulu eh!